Maatschappelijke impact

Pels Rijcken heeft een speciale plek in de markt. Zo is de Staat een belangrijke cliënt en één van onze partners zelfs de landsadvocaat. Pels Rijcken haalt regelmatig de voorpagina. Niet vreemd, want we doen zaken die grote impact hebben op het dagelijks leven. Op het gebied van milieu, gezondheidszorg, infrastructuur, ondernemen of cassatie. In deze kennis­gebieden kun jij je specialiseren. Je ontwikkelt passie voor juridische inhoud. Want alleen zo kun je meesterlijke kwaliteit leveren.

Nina en Joost

Nina is in 2014 haar carrière gestart bij Pels Rijcken. Zij is een van onze jonge meesters en werd voor dit project gefotografeerd door jonge meester Joost Termeer. Hoe ziet Joost Pels Rijcken? Een kantoor waar de procespraktijk de boventoon voert en waar het merendeel van de zaken maatschappelijk impact heeft. In de toga's op de foto zien we diverse thema's terug, zoals milieu, technologie, infrastructuur en energie.
“Je krijgt hier al snel verantwoordelijkheid.” Nina Bontje
Voor Nina maakt de maatschappelijke rele­van­tie echt het verschil. “Mijn cliënten zijn publieke organisaties. Denk hierbij aan gemeen­ten en provin­cies, toezicht­houders, maar ook uit­voerings­organisaties. Bij Pels Rijcken vind je juridische diepgang in een dynamisch speel­veld.“ Meer weten over Nina's werk? Bekijk hieronder haar video waarin zij alles vertelt.
“Hier vind je juridische diepgang in een dynamisch speelveld.” Nina Bontje

Ontdek de verhalen

De unieke visuals en casus zijn te zien op aparte pagina's. Wil jij weten hoe het maken van de kunstprojecten tot stand zijn gekomen? Bekijk ook het verhaal van Mohammed Kalmoua, Max Beekes en Max Pijlman hieronder.