Maak innovaties mogelijk

Bij Pels Rijcken hebben we passie voor juri­dische inhoud. Alleen dan kun je meester­lijke kwaliteit leveren. Zo ook bij de sectie Innovation, Privacy & Technology. Dankzij het werk van onze advocaten worden technolo­gische ontwikkelingen met maatschappelijke impact voor publieke en private cliënten mogelijk gemaakt.

Chayenne en Diederick

Chayenne is sinds 2018 werkzaam als advocaat bij Pels Rijcken. Diederick Bulstra staat bekend om zijn karakteristieke portretten en opvallende artwork. Als echte kunstliefhebber was Chayenne enthousiast om met hem te mogen samenwerken. Diederick maakte een opvallend portret dat haar sectie op een unieke wijze belichtte.
“Wij helpen overheden en ondernemingen bij het realiseren van innovaties. Samen met cliënten een project laten vliegen, dat is onze ambitie.” Chayenne van Lavieren
“Wij helpen overheden en onder­nemingen bij het realiseren van innovaties,” vertelt Chayenne over het werk van haarzelf en haar collega's. “We hebben het Pels Accele­ration Lab opgezet waar we kennis ontwikkelen over de juri­dische vragen die in de toekomst bij cliënten en partners zullen spelen. Zo'n sectie met een visie op de toekomst is echt uniek in de advocatuur.” Bekijk hier­onder haar video om meer te weten te komen over haar werk.
“Ik kan mij hier ontwikkelen zoals ik zelf wil.” Chayenne van Lavieren

Ontdek de verhalen

De unieke visuals en casus zijn te zien op aparte pagina's. Wil jij weten hoe het maken van de kunstprojecten tot stand zijn gekomen? Bekijk de verhalen van Max en Nina hieronder.