Kom kennismaken op één van onze evenementen

Ben jij benieuwd of Pels Rijcken bij jou past, kom dan met ons kennismaken. Dit kan op vele manieren. We organi­seren regel­matig juridische activi­teiten en nemen deel aan evene­menten zoals congressen, banen­markten en carrière­beurzen.
Je studeert rechten en bent aan het einde van je bachelor­fase of je volgt een master. Een goed moment om kennis te maken met de praktijk. Ontdek wat je wilt en of het werk bij jou past tijdens twee maanden student­stage bij Pels Rijcken.

In de eerste twee weken is onze biblio­theek je uitvalsbasis. Je maakt, samen met andere student-stagiaires, kennis met onze secties en praktijk­groepen. Door afwisselende opdrachten krijg je een goede indruk van onze expertises. De rest van je stage werk je in een van onze secties: Arbeids- en ambtenarenrecht, Bestuursrecht, Bouw- en aanbestedingsrecht, Cassatie, Civiel (proces)recht, Ondernemingsrecht, Ruimte en milieu, Strafrecht, Innovation, Privacy & Technology en Vastgoed. 
​​​​​​​
Tijdens je stage­periode word je begeleid door stage­coördinatoren van de student­stage commissie. Zij maken je wegwijs in het kantoor en evalueren jouw werk en ontwikke­ling. Gedurende je stage ontvang je een stage­vergoeding. Deze bedraagt 800 euro. 

Spreekt bovenstaande jou aan? Stuur dan je stukken via onderstaande button. Heb je vragen, neem dan contact op met Jet van Os

​​​​​​​ Aanmelden
Voor geïnteresseerde rechtenstudenten die de komende tijd op een laagdrempelige wijze kennis willen maken met Pels Rijcken, organiseren wij een maandelijkse online bijeenkomst. Wij geven je een kijkje in onze unieke praktijk door te starten met een kantoorpresentatie door een van onze recruiters. Daarna ga je in gesprek met een advocaat van een sectie naar keuze. Deze jonge meester zal jouw vakinhoudelijke vragen beantwoorden en iets vertellen over zijn/haar praktijk. Binnen een uur kom je veel te weten over de praktijk, de sfeer en de mensen die werken bij Pels Rijcken!
 
We hanteren voor deze bijeenkomst geen cv-selectie. Als je je aanmeldt, krijg je van ons een uitnodiging met daarin de gegevens hoe je online kunt deelnemen.
 
Heb je vragen neem dan contact op met onze recruiters.
 

Meld je aan!
Onze masterclass mr. Z (klinkt als: meesterzet) vindt plaats op 8, 9 en 10 juni 2022. De zaak die je krijgt is een fictieve, maar realistische weergave van onze praktijk. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Wat zijn de feiten, waar liggen de valkuilen? Inhoud, argumentatie, strategie en een bullet­proof pleidooi. Daar gaat het om. Makkelijk is het niet, leerzaam zeker wel. Heb 't lef en daag jezelf uit. Benieuwd wat je te wachten staat? Bekijk hier het filmpje van de vorige editie.
 
Ben je eind bachelor- of master­student en wil je erachter komen of Pels Rijcken bij jou past? Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte

Interesse
Kennismaken met een kantoor is in deze tijd nog niet zo makkelijk. Om er voor te zorgen dat je toch op een laagdrempelige en informele manier kunt ontdekken of Pels Rijcken bij je past, hebben wij het nieuwe concept ‘op pad met Pels’ ontwikkeld. ‘Op pad met Pels’ geeft bachelor- en masterstudenten de mogelijkheid om informeel kennis te maken met Pels Rijcken. In de plaats waar jij woont of studeert spreek je af met één van onze jonge advocaten die ook in de buurt woont en maak je een wandeling of drink je ergens een kop koffie. Op 1,5 meter afstand natuurlijk. Tijdens deze ontmoeting kun je al jouw vragen stellen en leer je in korte tijd het kantoor beter kennen. Na afloop van het gesprek neemt onze recruiter contact met je op om eventuele overige vragen te beantwoorden en mogelijke vervolgstappen te zetten.

Aanmelden 

Agenda