Kom bij ons werken

Pels Rijcken is continu op zoek naar talentvolle mensen. Maar let op; de lat ligt hoog. Zie je dit als een uitdaging, spreekt ons kantoor je aan en denk je over de juiste instelling en ambitie te beschikken? We zien je online sollicitatie graag tegemoet.
  • Geen vacatures

Open sollicitatie

Procedure

Bij Pels Rijcken verloopt sollici­teren via een vaste proce­dure. Hier­door weet je precies waar je aan toe bent. De sollicitatie­procedure bestaat uit:

selectie

Schriftelijke selectie door de recruiters
Binnen tien dagen hoor je of je wordt uitge­nodigd voor een online assess­ment.

eerste gesprek

Het eerste gesprek wordt gevoerd met twee advocaten/­notarissen en een recruiter.

tweede gesprek

Het tweede gesprek bestaat uit het maken van een casus op kantoor, gevolgd door een gesprek met twee advocaten/­notarissen en de beoogde patroon.

en verder?

Binnen vijf dagen na het tweede gesprek hoor je of we je een aanbod doen. Bij een aanbod vindt er, tot slot, een pre-employment screening plaats. Klik hier voor meer informatie.

Arbeidsvoorwaarden

Als advocaat/(kandidaat-)notaris profiteer je bij Pels Rijcken van goede arbeids­voor­waarden en een salaris met vaste groei­momenten.

Ook de secundaire arbeids­voor­waarden zijn uitstekend. Denk aan een dertiende maand, mobiele telefoon, reis­kosten­ver­goeding, vijfen­twintig vakantie­dagen, collectieve pensioen­regeling en ziekte­kosten­verzekering.

En natuurlijk 'De Verrijcking', ons interne opleidings­programma dat je hele carrière blijft doorgaan. Wij zijn één van de weinige kan­toren die zo'n uitgebreid programma op maat biedt.