Privacyverklaring
De jonge meesters van Pels Rijcken
solliciteren
vacatures, procedure en sollicitatieformulier
Pels Rijcken is continu op zoek naar talentvolle mensen. Maar let op; de lat ligt hoog. Zie je dit als een uitdaging, spreekt ons kantoor je aan en denk je over de juiste instelling en ambitie te beschikken? We zien je online sollicitatie graag tegemoet.

Advocaat Strafrecht

Ben je strafrechtelijk afgestudeerd of heb je al enige werkervaring in het strafrecht? Dan is deze vacature een prachtige kans om een overstap te maken naar de unieke strafrechtpraktijk van Pels Rijcken.
Pels Rijcken is op zoek naar een enthousiaste advocaat(-stagiaire) voor de sectie Strafrecht. Het team van Strafrecht staat overheden bij op het terrein van de strafrechtspleging. Het handelen van de overheid op dit terrein ligt vaak onder een vergrootglas. Media en samenleving volgen de overheid op de voet in de gevallen dat er wordt opgetreden, maar ook als de overheid zich juist terughoudend opstelt. Onze strafrecht advocaten zijn zich hiervan bewust. Zij adviseren en procederen, veel in kort geding, over allerhande beslissingen in het kader van de strafvordering, schadevergoeding na strafvorderlijk optreden, (strafvorderlijk) beslag en ontneming, internationale rechtshulp, gegevensuitwisseling, het EVRM en tenuitvoerlegging van straffen en maatregelen. Het ministerie van Justitie en Veiligheid en het Openbaar Ministerie zijn daarbij de belangrijkste cliënten.
 
Complexiteit en diversiteit maken deze gecombineerde functie een uitdaging voor iedere gedreven strafrechtjurist met affiniteit met het civiele (proces)recht.
 
Wat bieden wij?
Bij Pels Rijcken kun je je voortdurend ontwikkelen. Zo draai je vanaf de start van je loopbaan bij ons volledig mee in de (proces-)praktijk en word je begeleid en gecoacht door ervaren collega's. Naast de externe beroepsopleiding volg je ook het interne opleidingsprogramma ’De Verrijcking': een ontwikkelprogramma op maat gedurende je gehele loopbaan als advocaat. En, samen met de andere stagiaires kom je wekelijks bijeen in een werkgroep onder leiding van de landsadvocaat. Je krijgt dan ook volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.
 
Wie zoeken wij?
Je bent strafrechtelijk afgestudeerd en hebt al enige werkervaring in het strafrecht (als promovendus, wetenschappelijk medewerker of advocaat). Grondige kennis van mensenrechten is een pre. Je hebt affiniteit met het civiele (proces)recht. Daarnaast heb je een brede juridische en maatschappelijke belangstelling. Zelfstandig opereren en jezelf proactief opstellen is voor jou geen probleem. Wij zoeken een ambitieuze en enthousiaste advocaat(-stagiaire) die zich wil blijven ontwikkelen. Je levert verder een positieve bijdrage aan het team en werkt samen met je collega's aan het beste resultaat voor de cliënt.
Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onderstaande button. Bij vragen over ons aanbod kun je contact opnemen met Elisabeth Matthes (recruiter).solliciteer

Advocaat-stagiaire Cassatie

Ben je (bijna) civielrechtelijk afgestudeerd en lijkt het je interessant om te procederen op het hoogste niveau?  Dan is deze vacature een prachtige kans om een eerste stap te zetten in je carrière!

Pels Rijcken is al decennialang hét cassatiekantoor van Nederland. In Den Haag, op loopafstand van de Hoge Raad. De cassatiesectie bestaat uit een team van gespecialiseerde advocaten die zaken over de volle breedte van het civiele recht behandelen. De cassatiepraktijk is een juridisch veelzijdig werkterrein, waarin expertise op alle belangrijke materiële rechtsgebieden wordt gecombineerd met specifieke deskundigheid op het terrein van het civiele procesrecht. Werken op de sectie Cassatie betekent werken in het hart van de rechtsontwikkeling! De sectie stond aan de basis van vele toonaangevende arresten van de Hoge Raad. Complexiteit en diversiteit maken deze functie een uitdaging voor iedere startende jurist.

Wat bieden wij?
Bij Pels Rijcken kun je je voortdurend ontwikkelen. Zo draai je vanaf de start van je loopbaan bij ons volledig mee in de (proces-)praktijk en word je begeleid en gecoacht door ervaren collega's. Naast de externe beroepsopleiding volg je ook het interne opleidingsprogramma ’De Verrijcking': een ontwikkelprogramma op maat gedurende je gehele loopbaan als advocaat. En, samen met de andere stagiaires kom je wekelijks bijeen in een werkgroep onder leiding van de landsadvocaat. Je krijgt dan ook volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.
 
Wie zoeken wij?

Je bent (bijna) civielrechtelijk afgestudeerd met goede cijfers en hebt (gedegen) kennis van het procesrecht en het civiele recht. Wetenschappelijke belangstelling is een pré. Ook heb je een brede juridische en maatschappelijke interesse. Een goed juridisch inzicht en sterk analytisch vermogen zijn essentieel. Wij zoeken een ambitieuze en enthousiaste advocaat-stagiaire die zich wil blijven ontwikkelen. Verder beschik je over goede schriftelijke vaardigheden en heb je overtuigingskracht. Daarnaast lever je met plezier een positieve bijdrage aan het team en werk je samen met je collega's aan het beste resultaat voor de cliënt.
Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onderstaande button. Bij vragen over ons aanbod kun je contact opnemen met Tessa van de Loo (recruiter).


solliciteer

Advocaat-stagiaire Civiel (proces)recht

Ben je (bijna) civielrechtelijk afgestudeerd en wil jij meewerken aan actuele en maatschappelijk relevante civielrechtelijke zaken? Dan is deze vacature een mooie kans voor jou!

Pels Rijcken is op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiaire voor de sectie civiel (proces)recht. De advocaten van deze sectie hebben een dynamische advies- en procespraktijk in het civiele recht. Hun werkzaamheden vallen uiteen in verschillende specialismen zoals Litigation & Arbitration, Belastingrecht, Aansprakelijkheid en Schade & Verzekering.
Complexiteit en diversiteit maken deze functie een uitdaging voor iedere gedreven civilist!

Wat bieden wij?

Bij Pels Rijcken kun je je voortdurend ontwikkelen. Zo draai je vanaf de start van je loopbaan bij ons volledig mee in de (proces-)praktijk en word je begeleid en gecoacht door ervaren collega's. Naast de externe beroepsopleiding volg je ook het interne opleidingsprogramma ’De Verrijcking': een ontwikkelprogramma op maat gedurende je gehele loopbaan als advocaat. En, samen met de andere stagiaires, kom je wekelijks bijeen in een werkgroep onder leiding van de landsadvocaat. Je krijgt dan ook volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een enthousiaste advocaat-stagiaire die zich wil blijven ontwikkelen. Je bent (bijna) civielrechtelijk afgestudeerd. Ook heb je een brede juridische en maatschappelijke belangstelling en ben je zowel mondeling als schriftelijk sterk. Een sterk analytisch vermogen is essentieel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en toon je graag initiatief. Daarnaast lever je met plezier een positieve bijdrage aan het team en werk je samen met je collega's aan het beste resultaat voor de cliënt.

Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onderstaande button. Bij vragen kun je contact opnemen met Elisabeth Matthes (recruiter).


solliciteer

Advocaat-stagiaire Energierecht

Ben je civielrechtelijk afgestudeerd en wil jij meewerken aan een van de actueelste maatschappelijke onderwerpen van dit moment: de energietransitie? Dan is deze vacature een prachtige kans om een eerste stap te zetten in jouw carrière!

Pels Rijcken is op zoek naar een enthousiaste advocaat-stagiaire voor haar Energieteam. Ons Energieteam adviseert en procedeert over een breed scala aan uitdagende energievraagstukken, veelal gerelateerd aan de ontwikkeling van de energiemarkt of verduurzaming van de energievoorziening. Vaak zijn de belangen groot. Tot zijn cliënten rekent het Energieteam energiebedrijven en -afnemers, ontwikkelaars en overheden.
 
Complexiteit en diversiteit maken deze functie een uitdaging voor iedere gedreven jurist met affiniteit met het energierecht.

Wat bieden wij?
Als advocaat-stagiaire maak je deel uit van ons Energieteam en ontwikkel je je op het vlak van het energierecht. Tegelijkertijd krijg je een ’brede' opleiding in ondernemingsrechtelijke zaken als lid van onze sectie Ondernemingsrecht.
 
Bij Pels Rijcken kun je je voortdurend ontwikkelen. Zo draai je vanaf de start van je loopbaan bij ons volledig mee in de praktijk en word je begeleid en gecoacht door ervaren collega's. Naast de externe beroepsopleiding volg je ook het interne opleidingsprogramma ’De Verrijcking': een ontwikkelprogramma op maat gedurende je gehele loopbaan als advocaat. En, samen met de andere stagiaires, kom je wekelijks bijeen in een werkgroep onder leiding van de landsadvocaat. Je krijgt dan ook volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.
 
Wie zoeken wij?
Je bent civielrechtelijk afgestudeerd en hebt affiniteit met het energierecht. Ook heb je een brede juridische en maatschappelijke belangstelling en beheers je de Nederlandse en de Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Een sterk analytisch vermogen is essentieel. Wij zoeken een ambitieuze en enthousiaste advocaat-stagiaire die zich wil blijven ontwikkelen. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en toon je graag initiatief. Daarnaast lever je met plezier een positieve bijdrage aan het team en werk je samen met je collega's aan het beste resultaat voor de cliënt.
Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onderstaande button. Bij vragen kun je contact opnemen met Tessa van de Loo (recruiter).solliciteer

Advocaat-stagiaire Ruimte en milieu

Wij zijn op zoek naar een startende advocaat-stagiaire die de sectie Ruimte en milieu wil komen versterken en zich voornamelijk zal focussen op de grondverwerving inclusief onteigeningsprocedures voor grote infrastructurele projecten en nadeelcompensatie. Je participeert in onderhandelingstrajecten en stelt overeenkomsten op. Daarnaast voer je onteigeningsprocedures bij de civiele rechter en nadeelcompensatieprocedures bij de bestuursrechter, waarbij het streven is dat je snel zelfstandig voor de rechter staat. 
 
Deze sectie bestaat uit een hechte groep juristen, die dagelijks bezig zijn met tal van actuele kwesties op het gebied van stedelijke ontwikkeling, infrastructuur, milieuaansprakelijkheid, handhaving, omgevingsvergunningen, bestrijdingsmiddelen, afvalstoffen, onteigening en nadeelcompensatie. Of het nu gaat om de aanleg van de A16 bij Rotterdam, het ZuidasDok, de Nieuwe Sluis Terneuzen, de bouw van windturbines, de ontpoldering van de Hedwigepolder, de dijkverbetering langs het IJsselmeer of andere in het oog springende zaken, je bent er intensief bij betrokken. De diversiteit aan zaken maakt deze functie een uitdaging voor iedere starter!
 
Wat bieden wij?
Als stagiaire werk je, binnen de sectie, bij een (jonge) collega op de kamer en zorgt met name je patroon voor de dagelijkse begeleiding en coaching. Je maakt deel uit van een grote groep stagiaires, die wekelijks bijeenkomt in een werkgroep onder leiding van de landsadvocaat. Naast de externe beroepsopleiding volg je ook ons interne opleidingsprogramma ‘De Verrijcking’: een (persoonlijk) ontwikkelprogramma gedurende je gehele loopbaan als advocaat. Je krijgt dan ook volop de gelegenheid om zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te groeien.

Wat zoeken wij?
De kandidaat die wij zoeken heeft (bijna) een master bestuursrecht afgerond. Specifieke kennis of ervaring met grondverwerving, onteigening en/of nadeelcompensatie is geen vereiste. Wel een goede dosis enthousiasme en de ambitie om je deze rechtsgebieden eigen te maken. Je hebt een brede juridische en maatschappelijke belangstelling. Een sterk analytisch vermogen is essentieel. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en toon je initiatief. Samen met ons team ga je enthousiast aan de slag om het beste resultaat voor onze cliënten te behalen.

Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onderstaande button. Mocht je vragen hebben over de vacature neem dan contact op met Tessa van de Loo (recruiter). Zij vertelt je graag meer!


solliciteer

Werkstudent Arbeids- en ambtenarenrecht

Ben jij eind bachelor- of beginnend masterstudent en wil jij tijdens je studie al inhoudelijk aan de slag als werkstudent? Dan zijn wij op zoek naar jou om de sectie Arbeids- en ambtenarenrecht te versterken.
 
De sectie Arbeids- en ambtenarenrecht voert een brede praktijk en bedient zowel publieke als private cliënten. Als werkstudent help je ons onder andere met het opstellen en actualiseren van onze modellen en het bijhouden van de jurisprudentie. Daarnaast ondersteun je de advocaten binnen de sectie met hun dagelijkse werkzaamheden, bijvoorbeeld door het voorbereiden van presentaties en adviezen.
 
Wat bieden wij?
Je krijgt de kans om deel uit te maken van onze unieke praktijk. Een werkstudentschap is niet alleen een goede manier om je opgedane kennis in praktijk te brengen, maar ook om een kijkje te nemen in de keuken van een groot advocaten- en notarissenkantoor. Bovendien kan je door middel van vele (sociale) activiteiten de sfeer en mensen van ons kantoor goed leren kennen. 
  
Wat zoeken wij?
Je bent minimaal zes maanden beschikbaar gedurende (ongeveer) 2 dagen per week en hebt ervaring met het Arbeidsrecht. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je cv, cijferlijst(en) en motivatiebrief via onderstaande button. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Elisabeth Matthes (recruiter).
 


solliciteer

Werkstudent Bouw- en aanbestedingsrecht

Ben jij eind bachelor- of beginnend masterstudent en wil jij tijdens je studie al inhoudelijk aan de slag als werkstudent? Op de sectie Bouw- en aanbestedingsrecht zijn wij met 23 advocaten en een professional support lawyer. Zonder jou zijn wij niet compleet. Kom jij onze sectie versterken?

Als werkstudent heb je een veelzijdige functie. Je werkt veelal samen met onze professional support lawyer, maar ook met onze advocaten. De werkzaamheden bestaan onder meer uit het signaleren en samenvatten van nieuwe uitspraken en literatuur, kennisbeheer, jurisprudentie- en literatuuronderzoek.
 
Wat bieden wij?
We zijn de grootste sectie bouw- en aanbestedingsrecht van Nederland. Je krijgt de kans om deel uit te maken van onze unieke praktijk. Een werkstudentschap is niet alleen een goede manier om je opgedane kennis in praktijk te brengen, maar ook om een kijkje te nemen in de keuken van een groot advocaten- en notarissenkantoor. Bovendien kan je de sfeer en onze mensen goed leren kennen door middel van verschillende activiteiten met de sectie en kantoorbreed.
  
Wat zoeken wij?
Bij voorkeur ben je zes maanden beschikbaar gedurende (ongeveer) 2 dagen per week en je hebt interesse om je te verdiepen in het bouw- en/of aanbestedingsrecht. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
  
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je cv, cijferlijst(en) en motivatiebrief via onderstaande button. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Tessa van de Loo (recruiter).


solliciteer

Werkstudent Cassatie

Ben jij rechtenstudent en net begonnen aan je master? En wil je een leerzame bijbaan in de advocatuur? Dan is deze vacature iets voor jou! Pels Rijcken is voor het team van Cassatie op zoek naar een rechtenstudent die geïnteresseerd is in de cassatiepraktijk.

Over ons
Pels Rijcken is al decennialang hét cassatiekantoor van Nederland. In Den Haag, op loopafstand van de Hoge Raad. De cassatiesectie bestaat uit een team van gespecialiseerde advocaten die zaken over de volle breedte van het civiele recht behandelen. De cassatiepraktijk is een juridisch veelzijdig werkterrein, waarin expertise op alle belangrijke materiële rechtsgebieden wordt gecombineerd met specifieke deskundigheid op het terrein van het civiele procesrecht. Werken op de sectie Cassatie betekent werken in het hart van de rechtsontwikkeling! De sectie staat aan de basis van vele toonaangevende arresten van de Hoge Raad.

Wat bieden wij?

Een werkstudentschap bij Pels Rijcken biedt je de kans om naast je studie al juridisch inhoudelijk aan de slag te gaan. Ten aanzien van deze specifieke vacature heb je een significante rol: je zal onder meer voor de cassatieadvocaten jurisprudentie- en literatuuronderzoek doen met betrekking tot juridische complexe vraagstukken.

Tijdens je werkstudentschap kun je niet alleen je opgedane kennis in praktijk brengen, maar maak je ook kennis met onze unieke praktijk. Bovendien kun je door middel van vele (sociale en sportieve) activiteiten onze mensen goed leren kennen. Uiteraard ontvang je voor je werkzaamheden een marktconform salaris.   

Wat zoeken wij?

Je bent eind bachelor of volgt een civielrechtelijke master. Je bent minimaal zes maanden achtereen beschikbaar gedurende 2 dagen per week. We zoeken  iemand met goede kennis van het procesrecht. Daarnaast zijn het hebben van goed juridisch inzicht en een sterk analytisch vermogen essentieel. Verder beschik je over goede schriftelijke vaardigheden en heb je overtuigingskracht.

Startdatum wordt afgestemd in overleg met jou (uiterlijk 1 september 2018).

Herken jij je in dit profiel?  Stuur dan je cv, cijferlijst(en) en motivatiebrief via onderstaande button. Voor eventuele vragen kun je  contact opnemen met Tessa van de Loo (recruiter).


solliciteer

Werkstudent Europees en mededingingsrecht

Studeer jij Europees recht en wil jij tijdens je studie al inhoudelijk aan de slag als werkstudent? Dan zijn wij op zoek naar jou om de praktijkgroep Europees en mededingingsrecht te versterken!
 
De advocaten van deze praktijkgroep treden regelmatig op bij de bestuursrechter en de burgerlijke rechter in procedures met Europeesrechtelijke geschilpunten. Daarnaast wordt er veelvuldig geadviseerd over mededinging, staatssteun en interne markt. Als werkstudent zal je medeverantwoordelijk zijn voor het bijhouden van jurisprudentie en andere rechtsontwikkelingen. Verder ondersteun je de advocaten met hun dagelijkse werkzaamheden.
 
Wat bieden wij?
Als werkstudent krijg je de kans om deel uit te maken van onze unieke praktijk. Een werkstudentschap is niet alleen een goede manier om je opgedane kennis in praktijk te brengen, maar ook om een kijkje te nemen in de keuken van een groot advocatenkantoor. Bovendien kan je door middel van vele (sociale) activiteiten de sfeer en mensen van ons kantoor goed leren kennen. 
 
Wat zoeken wij?
Je bent minimaal zes maanden beschikbaar gedurende (ongeveer) 2 dagen per week hebt affiniteit met het EU-recht. Daarnaast beschik je over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je cv, cijferlijst(en) en motivatiebrief via www.werkenbijpelsrijcken.nl. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Elisabeth Matthes (recruiter). 
 


solliciteer

Kandidaat-notaris Ondernemingsrecht

Ben jij (bijna) klaar met je master Notarieel Recht en wil je werken in een unieke en dynamische ondernemingsrechtpraktijk? Dan is deze vacature een prachtige kans om een eerste stap in je notariële carrière te zetten. Pels Rijcken is op zoek naar een enthousiaste kandidaat-notaris voor de sectie Ondernemingsrecht. Binnen deze sectie werkt het notariaat nauw samen met de advocatuur. De sectie kan de Staat, decentrale overheden, toezichthouders, (multi)nationale ondernemingen, maar ook non-profit organisaties tot haar cliëntenkring rekenen. Daarbij adviseren de (kandidaat)notarissen bijvoorbeeld over fusies en overnames, herstructureringen van concerns, fondsvorming en publiek-private samenwerking.

De complexiteit en diversiteit van de werkzaamheden maken deze functie een uitdaging voor iedere kandidaat-notaris in spe.


Wat bieden wij?
Pels Rijcken vindt het belangrijk dat je je continue kunt blijven ontwikkelen. Zo draai je vanaf de start van je loopbaan volledig mee in de praktijk en word je door een ervaren (kandidaat)notaris dagelijks begeleid en gecoacht. Naast de externe notariële beroepsopleiding volg je ook het interne opleidingsprogramma "De Verrijcking": een (persoonlijk) ontwikkelprogramma gedurende je gehele loopbaan als (kandidaat-) notaris. Je maakt deel uit van een grote groep ’stagiaires', die wekelijks in een werkgroep bijeenkomt onder leiding van de landsadvocaat. Daarnaast krijg je ook volop de kans om je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk te ontplooien.

Wat zoeken wij?
Je bent (bijna) notarieel rechtelijk afgestudeerd en hebt kennis van het ondernemingsrecht. Ook heb je een brede juridische en maatschappelijke belangstelling. Een sterk analytisch vermogen is essentieel. Wij zoeken een ambitieuze en ondernemende kandidaat-notaris die zich graag wil ontwikkelen, zowel op vakinhoudelijk als persoonlijk vlak. Verder beschik je over goede communicatieve vaardigheden en toon je graag initiatief. Samen met het team van ondernemingsrecht ga je enthousiast aan de slag om het beste resultaat voor de cliënten van Pels Rijcken te behalen.

Herken jij jezelf in de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je cv en motivatiebrief via onderstaande button. Bij vragen over ons aanbod kun je contact opnemen met Tessa van de Loo (recruiter).
 


solliciteer

Werkstudent Ondernemingsrecht

Ben jij rechtenstudent en net begonnen aan je notariële master? En wil je een interessante bijbaan in het notariaat? Dan is deze vacature iets voor jou! Wij zijn voor het team van Ondernemingsrecht op zoek naar een enthousiaste student medewerker die een van de partners zal assisteren bij de herdruk van een toonaangevend boek over het notarieel tuchtrecht.

Over ons
Het notariële ondernemingsrechtteam werkt nauw samen met de advocatuur. De sectie kan de Staat, decentrale overheden, toezichthouders, (multi)nationale ondernemingen, maar ook non-profit organisaties tot haar cliëntenkring rekenen. Daarbij adviseren de (kandidaat)notarissen bijvoorbeeld over fusies en overnames, herstructureringen van concerns, fondsvorming en publiek-private samenwerking.

Wat bieden wij?
Een student medewerkerschap bij Pels Rijcken biedt je de kans om naast je studie al juridisch inhoudelijk aan de slag te gaan. Ten aanzien van deze specifieke vacature heb je een significante rol bij het herschrijven van een bijzonder boek. Je zal onder meer helpen bij het uitzoeken van jurisprudentie en literatuur op het gebied van het notarieel tuchtrecht. Ook zal je regelmatig geschreven stukken checken op volledigheid en nauwkeurigheid. Jouw kritische blik is voor ons van essentieel belang. Tijdens je student medewerkerschap krijg je niet alleen de kans om jouw opgedane kennis in praktijk te brengen, maar kan je ook een kijkje nemen in de keuken van onze unieke notariële praktijk. Bovendien kan je door middel van vele (sociale en sportieve)
activiteiten onze mensen goed leren kennen. Uiteraard ontvang je voor je werkzaamheden een marktconform salaris.
 
Wat zoeken wij?
Je volgt een master Notarieel Recht en bent minimaal zes maanden beschikbaar gedurende 2 dagen per week. Uitzoeken van literatuur is jou op het lijf geschreven. Daarnaast ben je toegewijd, nauwkeurig en houd je van een uitdaging.
 
Herken jij jezelf in dit profiel? Stuur dan je cv, cijferlijst(en) en motivatiebrief via onderstaande button. Voor eventuele vragen kun je contact opnemen met Tessa van de Loo (recruiter).


solliciteer
overig
Op dit moment geen vacatures

Open Sollicitatie
procedure
Bij Pels Rijcken verloopt sollici­teren via een vaste proce­dure. Hier­door weet je precies waar je aan toe bent. Na ont­vangst van je sollici­tatie via het online formu­lier beoor­delen de recruiters jouw stukken. Binnen tien dagen hoor je of je wordt uitge­nodigd voor een eerste sollici­tatie­gesprek.
De sollicitatie­procedure bestaat uit twee rondes.

ronde 1
Gesprek met twee advocaten/notarissen en een recruiter: 1 uur
ronde 2
Gesprek met de toekomstige patroon en een recruiter: 1 uur
Casus: 0,5 uur
Gesprek met twee advocaten/notarissen en een recruiter: 1 uur
en verder?
Binnen vijf dagen
na ronde 2 hoor je
of we je
een aanbod doen
De jonge meesters van Pels Rijcken
arbeidsvoorwaarden
Als advocaat/(kandidaat-) notaris profiteer je bij Pels Rijcken van goede arbeids­voor­waarden en een salaris met vaste groei­momenten.

Ook de secundaire arbeids­voor­waarden zijn uitstekend. Denk aan een dertiende maand, mobiele telefoon, reiskosten­ver­goeding, vijfen­twintig vakantie­dagen, collectieve pensioen­regeling en ziekte­kosten­verzekering.

En natuurlijk 'De Verrijcking', ons interne opleidings­programma dat je hele carrière blijft doorgaan. Wij zijn één van de weinige kantoren die zo'n uitgebreid programma op maat biedt.
neem contact op met onze recruiters