Privacyverklaring
Privacyverklaring recruitment
De jonge meesters van Pels Rijcken
ervaar het zelf
kom kennismaken op één van onze evenementen
Kennismaken met Pels Rijcken kan op vele manieren. We organi­seren regel­matig juridische activi­teiten en nemen deel aan evene­menten zoals congressen, banen­markten en carrière­beurzen.
studentstage
Ben je student rechten of nota­rieel recht? Loop twee maa­nden student­stage. Een betere kennis­making met de prak­tijk en ons kantoor is er niet.
> meer info

Studentstage

Je studeert rechten of notarieel recht en bent aan het einde van je Bachelor­fase of je volgt een Master. Een prima moment om kennis te maken met de praktijk. Ontdek wat je wilt en wie je bent tijdens twee maanden student­stage bij Pels Rijcken.

Advocatuur
In de eerste twee weken is onze biblio­theek je uitvals­basis. Je maakt, samen met andere advocatuur­lijke student­stagiaires, kennis met onze secties en praktijk­groepen. Door afwisse­lende opdrachten krijg je een goede indruk van onze expertises. De rest van je stage werk je in een sectie.

Notariaat
Tijdens de notariële stage begin je direct in één van de notariële secties: Vastgoed of Ondernemingsrecht. Gedurende de stageperiode
krijg je afwisselende opdrachten en maak je kennis met alle facetten van het notariaat. Het is ook mogelijk om in beide secties stage te lopen.

Begeleiding
Tijdens je stageperiode word je bege­leid door stage­coördinatoren van de student­stage commissie. Zij maken je wegwijs in het kantoor en evalueren jouw werk en ont­wikke­ling.

Vergoeding
Tijdens je stage ontvang je een onkosten­vergoeding. Deze bedraagt 800 euro. Verder kun je in aanmerking komen voor huis­vestings­vergoeding en reiskosten (als deze niet worden gedekt door je OV-jaarkaart).

solliciteer voor een studentstage
Pels Rijcken @ noon
Maak op laag­drempe­lige wijze kennis en lunch met ons mee.
Dit event organiseren we één keer per maand.
> meer info
Pels Rijcken @ noon

Pels Rijcken @ noon

Voor geïnteresseerde rechten­studen­ten, die op laag­drempe­lige wijze kennis willen maken met Pels Rijcken, organiseren wij iedere maand een informele lunch­. Tijdens de lunch schuif je aan bij diverse kantoor­genoten die al je vragen over de advocatuur of het notariaat kunnen beant­woorden. Vooraf­gaand aan de lunch krijg je een pre­sen­ta­tie en een rond­leiding door ons kan­toor. Tussen 11.00-13.00 uur kom je veel te weten over de prak­tijk, de sfeer en de mensen die werken bij Pels Rijcken!

We hanteren voor deze bijeenkomst geen cv-selectie. Als je je aanmeldt, betekent het dat er nog openstaande plekken zijn voor die datum en dat wij je dus op desbetreffende lunch verwachten. Wij zien uit naar jouw komst!

Heb je al trek? Meld je aan!

masterclass mr. Z

Mr. Z is onze driedaagse businesscourse voor eind bachelor- en begin masterstudenten die op 15, 16 en 17 mei wordt gehouden. De zaak die je krijgt is een fictieve, maar realistische weergave van onze praktijk. Samen met je team moet jij de overwinning behalen voor je cliënt. Wat zijn de feiten, waar liggen de valkuilen? Inhoud, argumentatie, strategie en een bulletproof pleidooi. Daar gaat het om. Makkelijk is het niet, leerzaam zeker wel. Heb 't lef en daag jezelf uit. Benieuwd wat mr. Z inhoudt? Bekijk dan het filmpje van de laatste keer.

Wil jij een kijkje achter de schermen om te zien of onze manier van werken bij jou past? Aarzel niet en meld je nu voor 5 april aan!

Aanmelden
masterclass mr. Z
Toon lef en ambitie tijdens onze master­class mr. Z. Hierin staat een levens­echte rechts­zaak centraal, die nauw aan­sluit bij de praktijk van Pels Rijcken.
> meer info

Notariële masterclass

Je krijgt de unieke kans om te ervaren hoe het is om als (kandidaat-) notaris bij Pels Rijcken te werken. Samen met de andere deelnemers werk je aan een (notariële) casus, met als doel je cliënt zo goed mogelijk te adviseren. Wat zijn de feiten en waar liggen de risico's? Inhoudelijke kwaliteiten en een vooruitziende blik zijn eigenschappen die tijdens de businesscourse goed van pas komen.

Studeer jij notarieel recht (eind bachelor- of masterstudent) en heb je interesse in de volgende editie?
Laat je gegevens achter en we houden je op de hoogte.
De jonge meesters van Pels Rijcken
agenda
28 maart
Recruitmentdiner Tilia

Den Haag
29 maart
Individuele gesprekkendag | Utrechtse Bedrijvendag

Utrecht, Spoorwegmuseum
> meer info

volledige agenda

28 mrt 2019Recruitmentdiner TiliaDen Haag
29 mrt 2019Individuele gesprekkendag | Utrechtse BedrijvendagUtrecht, Spoorwegmuseum> info
en verder
Er is nog meer, kijk in de gehele agenda voor het overzicht.
> bekijk de gehele agenda
neem contact op met onze recruiters